VIP paket - Totalna transformacija - NOVO

Živa kosa / Nova kosa uz Hair Resource proizvode

Moja najslabija i najbolnija tačka, jeste oduvek bila kosa, sa kojom sam imala razne faze. I kada uspem da je ojačam i učinim lepšom, što je uvek zavisilo od više faktora, na kraju uvek bude kratkog veka i bez trajnih rezultata. Ceo život tražim preparate koji će je učiniti lepšom, jačom i bujnijom. Ranije sam davala i dosta novca za razne skupocene, obećavajuće preparate. Zadnjih godina se trudim da je što prirodnije negujem. Međutim, često ni to nije dovoljno, čak ni ishrana iznutra, u toj meri kako bi trebalo. Uvek na kraju sa istim problemom se nosim, brzo mašćenje, slaba dlaka i teško održavanje frizure i forme.

Za HAIR RESOURCE sam čula pre dve godine, prvi put, i odmah poverovala! To mi nije bilo teško, posebno kada sam direktno od žene koja radi sa njima, čula od čega su napravljeni, na koji način rade i šta sve zbog svog sasatava čine za kosu. U tom periodu iz više razloga nisam stigla da odmah delujem i učinim pravu promenu za sebe i svoju kosu.

Početkom 2021. godine, čvrstu sam odluku donela da je dosta sa svim polupreparatima ( što prirodnim, što hemijskim). Trebalo je samo otići za Novi sad. Sada nakon iskustva sa njima, otišla bih i na kraj sveta.

Moj prvi susret, neočekivana ljubav na prvi pogled.

U toku samog detoxa kose, koji nije ni nalik onome što smo navikli u salonima, ja sam se već osećala drugačije, a na kraju i izgledala drugačije, i što je najvažnije moja kosa je već bila lepša, sa boljim volumenom.

REMICO / Detoks kose, trajao je sat i po vremena, u ležećem položaju, glava u šamponjeri , a za to vreme ide opuštajuća zen muzika, lagani, nežni pokreti glave. Divan osećaj me je ispunjavao, i za to vreme sam doživljavala razna emotivna oslobađanja. Nakon što sam ustala, iako je moje telo želelo još da ostane u tom položaju, osetila sam blaženstvo, opuštenost i spokoj, kakav dugo nisam, čak ni posle časa joge se nisam u toj meri osećala tako opušteno i u miru sa sobom. To stanje je trajalo i posle…

Sekunde su bile dovoljne da shvatim da je to ono što želim da radim i ponudim drugima u sklopu Joge lica – prirodnog podmlađivanja. Tako da idu jedno uz drugo i daju kompletnu ponudu podmlađivanja.

Jer upravo je kosa ta koja nas čini lepšim, podmlađenim i svežijim. Dajući licu bolji izgled, kada je ona u dobrom i zdravom stanju.
Proizvodi HAIR RESOURCE upravo to pružaju i mnogo više od toga, za celo naše biće.

Najzanimljive je što šampon sa kojim ćete nastaviti da perete svoju kosu, birate prema mirisu, svom karakteru, i stanju kose.

Postoji 7 šampona različitog mirisa, i od vašeg trenutnog stanja i potreba, odlučujete se za jedan šampon koji vama odgovara, ali ne mora da znači da će nekom drugom odgovarati. Odnosno taj isti šampon će ga odbijati po mirisu, i obrnuto.

Konkretni rezultati se vide nakon tri meseca. Što je duže perete, ona je sve lepša, bujnija, manje se masti, zato počinjete ređe da je perete. Sa svojom novom kosom se osećate lepše i sigurnije, nema više tu sklonost da samo se slepi i spadne. Ona je živa, jaka i ima jasnu formu.

Živi proizvodi/ Živa kosa!
Hair resource i Joga lica.