Zaboravite hemiju, otkrijte moć prirodnih mikroorganizama

Ako želiš kosu koja je:

  • Zdrava i sjajna – zahvaljujući moći prirodnih mikroorganizama, mineralnih sastojaka i enzima koji neguju i hrane svaku vlas od korena do vrha.
  • Zaista čista – oslobođena godinama nagomilanih toksina i nečistoća, za maksimalan volumen i minimalno opadanje.
  • Prirodna i negovana – bez štetnih hemikalija ili agresivnih sastojaka, samo moć živih mikroorganizama koji deluju u skladu sa tvojim telom.

Onda treba da se upoznaš sa I’m Resource proizvodima za kosu!

Tretman kose sa mikroorganizmima

I’m Resource proizvodi za kosu sadrže samo prirodne sastojke i MIKROORGANIZME – jedinstvenu formulu na tržištu koju nećete pronaći na drugom mestu.

Ovo su biorazgradivi proizvodi za negu, koji ne sadrže fosfate, nitrate, glikole i druge sintetičke supstance. Sadrže isključivo prirodne sastojke i žive mikroorganizme koji pomažu kosi i koži, naglašavaju i poboljšavaju njena izvorna svojstva.

Detox kose sa ŽIVIM mikroorganizmima je za osobe koje imaju:

Zašto je detox kose sa mikrorganizmima jedini pravi?

Kozmetički, frizerski ili detoks kose koji se obično nudi na tržištu je sve sem toga. Svaki salonski tretman nije ništa drugo nego još jedna kombinacija hemije i sredstava koji prividno ili kratkotrajno daju efekat bolje kose. Priznaćeš da si to već mnogo puta probala i to bez rezultata, zar ne?

Činjenica je da se sve te materije čiji sastav i ne znaš, momentalno apsorbuju u krv, pa tako ne samo da štete tvojoj kosi već i čitavom organizmu. Vreme je da prekineš taj začarani krug i priuštiš sebi pravu negu – energetski zen detox kose i tela.

Hair Resource Remico tretman – 0% hemije

Fermentacija je vekovna tradicija koja se koristi za produžavanje trajnosti namirnica bez gubitka hranljivih materija. Osim što produžava trajnost, fermentacija obogaćuje namirnice vitaminima i mineralima. Proces fermentacije stvara prirodne aminokiseline i antioksidante koji su višestruko korisni za naš organizam. Remico proizvodi su nastali baš ovim procesom i zato i jesu toliko posebni i cenjeni.  

Reci ne hemiji i agresivnim sredstvima!

Kako izgleda jedan tretman detoxa kose?

REMICO DETOX tretman vaše kose, na bazi Mikroba je potpuna inovacija i revolucija  u svetu podmlađivanja! Nakon tretmana, pored promenjene strukture dlake, menja se i tvoj ten, oči zasijaju, čak se kod mnogih i bore povlače. Mnogo tereta i raznih emocija, odlazi.

REMICO Detoks kose je jedinstvena usluga koja se razlikuje od uobičajenih tretmana koje možeš dobiti u salonima. Tokom trajanja tretmana koji traje sat i po vremena, opuštaćeš se uz zvučne talase zen muzike i nežnu masažu glave. Nakon tretmana, osetićeš blaženstvo, opuštenost i spokoj, a tvoja kosa će biti lepša, sa boljim volumenom.

KOSA JE POLA TVOJE LEPOTE, I OD NJE ZAVISI KAKO ĆEŠ SE OSEĆATI I IZGLEDATI - BIRAJ PRIRODNO

Zašto je tvoja kosa u lošem stanju?

Nisi zadovoljna svojom kosom ili nikako da postigneš da ona izgleda dobro? Pokušala si da promeniš sve moguće proizvode za negu pa čak i frizera, ali još uvek se nisi odmakla od početka. Pitaš se u čemu je problem?

Lepa kosa počinje zdravom kožom glave jer iz nje kosa i raste. Nažalost, tvoja koža glave je sasvim sigurno u lošem stanju, što je najčešći uzrok i sve lošijeg stanja kose. Primena različitih drogerijskih preparata, hemijskih tretmana, loših navika, ishrane pa čak i zagađenja, ostavlja dugotrajne posledice.

A šta ako ti kažem da možeš potpuno restartovati zdravlje svoje kose i poništiti sve što si godinama radila sa njom?

Detox kose sa I’m resource – prilika da kreneš ispočetka

I’m Resource kozmetički proizvodi nadovezuju se na činjenicu da je svakom telu neophodno mnoštvo mikroroganizama kako bi funkcionisalo i bilo zdravo. Tako su nastali i I’m reosurce proizvodi, koji uz pomoć mikroorganizama, pirodno i neagresivno, vrše detox kose i kože glave, oslobađajući je svih štetnih materija. 

Proizvodi sadrže sve neophodne mikronutrijente za kosu i čak 220 različitih vrsta mikroorganizama, dobijenih iz prirodnih sirovina organskog porekla.

Zahvaljujući 100%  prirodnim sastojcima, kosi se vraća prirodan sjaj i vitalnost.

Rezultati već nakon prvog tretmana! Živa kosa - nova kosa

Tretman detoxa kose se radi sa 100% organskim I’m Resource preparatima na bazi efektivnih mikroorganizama koji oslobađaju telo i kosu toksina i teških metala. Uz  istovremeno dubinsko snabdevanje kože i kose potrebnim mineralima, vitaminima, enzimima i aminokiselinama.

Već nakon prvog REMICO DETOX KOSE struktura dlake će biti promenjena, volumen povećan i prestanak opadanja kose. Ovakvi brzi efekti postižu se uz energetski detox kose i tela, na bazi homeopatije i živih efektivnih mikroorganizama. Pokloni svojoj kosi prirodnu transformaciju uz I’m Resource Detox Kose!

Zakaži svoj tretman odmah!