VIP paket - Totalna transformacija - NOVO

Anja Šargin

Rođena 26.04.1983 godine. Završila sam srednju školu za negu lepote „ scenski masker i vlasuljar“. Iako sam bila odličan đak, iako se od mene očekivalo da upišem neku ozbiljniju školu, moje jedino interesovanje u tom trenutku, odnosilo se samo na šminku i ulepšavanje. Uvek sam bežala od toga da radim stvari koje ne želim, stvari zbog kojih se moje srce ne raduje.

Na kraju je to bio jedan veseo, društven i kreativan period sa dosta dobijenog znanja, kada je koža i lice u pitanju. Po završetku škole, pokazalo se ipak da to nije moj životni put, s obzirom da me život odmah odveo na drugu stranu.

Anja Šargin se šminka
Anja Šargin

Posle tri godine traženja sebe, odlučujem da upišem Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju – Defektologija ( 2005-2012 godina). Ali nakon završenih studija, shvatam da u tom trenutku želim nešto drugo za sebe. 

Sa jogom se prvi put susrećem 2010. godine, da bi nakon tri godine praktikovanja, završila kurs za instruktora joge u Vidya školi Dragana Lončara ( 2013). Vrlo brzo nakon kursa otvaram svoj studio, i narednih pet godina držim časove joge i odlučujem da to bude moj poziv. Bio je to period protkan velikim učenjima i saznanjima o sebi. Danas, posle nekoliko godina od završenog fakulteta imam priliku da radim u svojoj struci. Što mi daje  mogućnosti za učenja, poznanstva i sticanje različitog iskustva.

Pored svega što sam radila u svom životu, za jogu lica sam godinama bila vrlo zainteresovana, nakon što sam prvi put čula za nju. Kada je došao trenutak realizacije i mog iskrenog interesovanja za ovakvu vrsta rada na sebi kroz estetiku, tada sam razumela, da sve ono što za šta sam se edukovala, sada dolazi na red i pokazuje mi se kao potrebno.

Od malena, intuitivno privučena biljkama, prirodnim lečenjem, zanimala sam se za prirodnu negu kože i održavanje svoga tela vitalnim i zdravim.

Kao rezultat moje okrenutosti prirodi i alternativnoj medicini, razvio se jedan inovativan holistički pristup podmlađivanja, koji pored spoljnih promena, pomaže menjanje unutrašnjeg stanja svakog pojedinca koji pristupi ovakvoj vrsti rada na sebi, od toga da na prvom mestu vraća svoje konture lica, zatim samopouzdanje i ponovno zadovoljstvo sobom i svojim izgledom, bez menjanja identiteta.

Od trenutka kada sam počela da se bavim prirodnim podmlađivanjem, sve vreme sam okrenuta istraživačkim radom na ovom polju, sa ciljem stalnog usvajanja praktičnih i teorijskih znanja, trudeći se empirijski da dokažem efikasnost metoda u samoj primeni. Kao rezultat mog rada, nastala je knjiga “Postanite svoj lični estetski hirurg” koja ne samo da prirodno podmlađivanje posmatra iz jednog drugog ugla, već daje mogućnost za izgradnju boljeg, podmlađenog izgleda i odnosa prema sebi.

“Telo ćemo nekako fizičkom aktivnošču održavati ili možda kamuflirati odećom, al šta ćemo sa licem koje nas najviše predstavlja i odaje prvi utisak? Telo i glava su jedno, i ni po čemu se ne razlikuju osim po dužini mišića i vežbama koje koristimo.”

Volela bih kada bi sve žene znale koliko ovakav način podmlađivanja menja život ako ga shvate i primene.

Anja Šargin promocija knjige