Joga lica | Anja Šargin

Proizvodi

I’m Resource

Prirodni preparati za negu vaše kože i kose.

Proizvedena je od 100% prirodnih sirovina i sadrži mikroorganizme. Posebno je pogodna za suvu, grubu i kožu sklonu pucanju. Fenomenalna za osetljivu kožu.
Sastav kreme uključuje sastojke dobijene iz algi, smokava, limeta i lekovitog blata(terapeutskih glina) ima tradicionalni umirujući efekat na kožu. Upotrebom PI kreme imaćete meku kožu
nakon samo nekoliko nanošenja.

ALL DONNA aktivira sva vaša čula. Naglašava senzualnost i intuiciju. Živi mikroorganizmi će vašoj koži dati maksimum zaštite, istovremeno hraneći vašu kožu. ALL DONNA aktivira i balansira vaše misli i osećanja.

Prirodni botoks. Njegovi aktivni su toliko jedinstveni u svojoj živosti da pomažu u rekonstrukciji ćelija kože, zato imaju efekat podizanja tonusa kože. Podmlađivanje kože je vidno zahvaljujući efikasnosti mikroorganizama.

Šamponi ” Hair resource”100% organski, obnovljivi biološki proizvodi. Glavni  sastojci ovih preparata su: enzimi, minerali, vitamini i mikroorganizmi.  I’m Resource proizvodi za kosu suštinski su drugačiji od bilo koje kozmetike koju ste do sada koristili. Oni sadrže žive mikroorganizme koji se takođe aktiviraju sa vama i pomažu vam da detoksikujete i poboljšate svoje opšte stanje.

Više informacija o proizvodima na e-mail:kontakt@jogalica.rs ili na telefon: 060/5354698