Detox tela

promenite svoj život za 2 meseca
  • Da li se stalno osećate umorno iako ste spavali dugo ili niste radili ništa?
  • Imate li probavne tegobe poput nadutosti, proliva, zatvora, gorušice ili se osećate kao da vam se želudac skamenio?
  • Borite li se sa kožnim problemima kao što su akne, ekcemi, psorijaza, suva ili preterano masna koža?
  • Da li vas nijedna prehlada ili virus ne zaobilaze zbog lošeg imuniteta?
  • Ne možete da dostignete željenu težinu i ostanete u formi bez obzira šta jedete ili koliko se krećete i trenirate?
  • Umorni ste od svih dijeta, preparata, planova i suplemenata koji ne pomažu?
 

Ako ste prepoznali svoje probleme, onda ste svesni da vam je potrebna potpuna transformacija izgleda, navika, zdravlja i života! Sve to je moguće uz samo jedan program koji će zaista pomoći – to je COLOVADA DETOX TELA.

Zašto je DETOX tela neophodan?

Naše telo godinama je izloženo raznim toksinima i parazitima, koji izazvaju brojne zdravstvene probleme. Unosimo ih putem hrane, vode, vazduha, kapljicama, seksualnim putem, dojenjem, itd. Zato je redovno čišćenje tela od parazita i toksina ključno za očuvanje zdravlja.

Pored upotrebe prirodne kozmetike i tretmana, pažljivog izbora namirnica, jako je važno i održavanje alkalne pH vrednosti tela. Naučno je dokazano da kiselost organizma dovodi do raznih oboljenja i ubrzanog starenja. Osim spoljašnjeg podmlađivanja, treba se posebno posvetiti unutrašnjem zdravlju, a to je upravo ono što detox tela radi.

Detox tela prema programu dr Alberta Zehr-a

Doktor Albert Zehr je kroz dugotrajno istraživanje i spajanje prirode i nauke stvorio jedinstvenu formulu koja obećava transformaciju vašeg zdravlja za samo 14 dana. Program je konačno dostupan i vama! Ovaj sveobuhvatan a jedinstven proces podrazumeva pristup u 3 ključne faze – detoksikacija, alkalizacija, čišćenje od parazita i dubinsko čišćenje creva.

Kako Detoks tela funkcioniše?

Svaka faza je pažljivo osmišljena kako bi radila sinhronizovano, prateći prirodne procese vašeg tela. Rezultat je holistički pristup koji ne samo da oslobađa od toksina, već i podstiče vaše telo na putu ka potpunom blagostanju.

Detoksikacija

Ova faza je prvi korak prema oslobađanju tela od svih neželjenih supstanci koje narušavaju vaše zdravlje. Pomaže vam da se oslobodite toksina, parazita, bakterija, virusa, gljivica, revitalizuje energiju i podmlađuje.

Pravilna suplementacija

Probiotici i enzimi na bazi biljaka poboljšavaju probavu i apsorpciju hranljivih sastojaka. Ovi moćni sastojci omogućavaju lako varenje, smanjenje nadutosti, bolju probavu ali i ogroman skok energije i životne volje.

Obnavljanje creva

Naše telo je savršen mehanizam u kojem su svi delovi međusobno povezani, a ova moćna faza doprinosi celokupnom preporodu i harmoniji. Dubinsko čišćenje creva ( džepova, resica) će bitno poboljšati vašu probavu. Obnavljanje creva jača imunitet, učestvuje u poboljšanju mentalnog zdravlja i  postizanju emocionalnog blagostanja.

Koje su prednosti programa Detox tela?

Da li ste spremni da za samo 2 meseca promenite sebe

Kao što je prava lepota spoj unutrašnje i spoljašnje lepote, tako i naše podmlađivanje mora biti iznutra i spolja. Detoks tela je savršen način da resetujete svoje zdravlje i počnete iznova. Naručite svoj program danas i za samo 2 meseca unapredite svoje telo i um.

Coral Detox Plus

Pojačana detoksikacija i visok nivo energije! Coral Detox Plus pomaže u kompletnoj detoksikaciji organizma, zaštiti ćelija, povećanju vitalnosti, podmlađivanju i jačanju imuniteta.

Parashield Plus

Intenzivno čišćenje i zaštita od parazita. Sadrži kompleks biljnih ekstrakata, enzima, probiotika, vitamina i minerala, i doprinosi intenzivnom čišćenju unutrašnjih parazita, normalizaciji digestivnog sistema i obnavljanju crevne mikroflore.

Colo-Vada Green

Kroz pažljivo osmišljen 14-dnevni program s dodatkom Light Mix koktela za čišćenje i obnavljanje, omogućava detoksikaciju korak po korak uz maksimalnu optimizaciju metabolizma organizma.

Poruči svoj paket za čišćenje unutrašnjih ograna

Program COLOVADA DETOX  je specijalan program koji te sa sigurnošću oslobađa nagomilanih toksina, otrova i parazita koji su samo u funkciji slabljenja tvojih organa, čineći te umornim, bolesnim  i prevremeno ostarelim. Program koji je sa razlogom dobio naziv VEŠ MAŠINA ZA TVOJE UNUTRAŠNJE ORGANE. 

Zapamti, za sve je potreban samo jedan, onaj prvi korak, ako želiš  život sa više zdravlja, energije, lepote i mladosti. 

Poruči svoj paket već danas!