VIP paket - Totalna transformacija - NOVO

Obuka za instruktore joge lica

Jedinstvena holistička obuka za instruktore Joge lica po metodi Anje Šargin je dostupna – Transformišite svoj život i postanite sertifikovani učitelj joge lica za samo 3 meseca!

Zašto je Instruktor joge lica zanimanje budućnosti?

Uzimajući u obzir najnovije trendove, možemo primetiti konstantan porast interesovanja za prirodne tretmane i holistički pristup zdravlju. 

Prema najnovijim istraživanjima iz oblasti lepote i zdravlja, očekivanja su da će se u narednim decenijama više od 70% populacije okrenuti prirodnim tretmanima i zdravom načinu života. Ovo je prilika koju ne smete propustiti!

Kako se ova obuka izdvaja od svih ostalih?

Ne postoji sličan kurs na tržištu koji pruža ovoliki nivo znanja, praktičnog iskustva i holističkog pristupa. Osim toga, sva uputstva, vežbe i masaže za lice su samo deo priče koju ćete savladati. 

Ovo su proverene metode i učenja, nastale iz dugogodišnjeg rada i iskustva. U njima su obuhvaćeni svi aspekti prirodnog podmlađivanja, uz koje ćete prvenstveno transformisati sebe a zatim i druge.

Šta ćete naučiti na kursu za Instruktora joge lica?

Šta dobijate nakon završetka kursa?

Nakon završetka kursa, ne samo da ćete posedovati duboko znanje o jogi lica već i validan sertifikat koji vas kvalifikuje kao stručnjaka u ovoj oblasti. Postaćete akreditovani instruktor sa tačno određenim planom, po jedinstvenoj metodi Anje Šargin.

Razmišljate o pokretanju sopstvenog posla?

Kurs za instruktore joge lica je vaš ključ za uspeh u karijeri!

Ovaj kurs nije samo o primenjivim tehnikama već i o transformaciji. Iz njega izlazite ne samo kao sertifikovani instruktor joge lica, već kao holistički stručnjak sposoban da transformiše živote. Vaše novo znanje će vam omogućiti da pokrenete svoj biznis. Uz to, dobićete jasna uputstva i korake za rad, tako da nema mesta za grešku ili neuspeh.

Koliko traje obuka za instruktore joge?

Obuka traje tri meseca, a nakon isteka tog vremena možete odmah početi sa samostalnim radom.  

Broj polaznika je ograničen!

Početak obuke: 10.04.2024

Prijavite se odmah i postanite sertifikovani učitelj joge lica. Investirajte u sebe i svoju budućnost, rezervišite svoje mesto već danas!