Postanite svoj lični estetski hirurg

Zaboravi na skupe, komplikovane ili bolne estetske tretmane – postani svoj lični estetski hirurg potpuno prirodno i bezbolno! 

Predstavljam ti knjigu u kojoj sam spojila svoje višedecenijsko znanje i iskustvo, a koja će te voditi na put ka podmlađivanju – spolja i iznutra.

Kako će ti moja knjiga pomoći?

Ova knjiga nije samo vodič za negu kože, ona je putovanje ka dubokom razumevanju tvoje spoljašnje ali i unutrašnje lepote.

Menjaćeš se - a to će ti se svideti

Promenićeš svoje nezdrave navike u zdrave. Proći ćeš put ka sjajnom izgledu, korak po korak, menjajući prvenstveno samu sebe. Rezultati neće biti vidljivi samo na koži, već i u pojačanom samopouzdanju i zadovoljstvu sobom. Svideće ti se ono što budiš u sebi, svakim novim danom i svakom novom stranicom.

Nećeš trošiti novac dodatno i sve će biti lako primenljivo

Upoznaćeš se sa jednostavnim i prirodnim tehikama, koje možeš primenjivati svakodnevno i videti rezultate. Nema potrebe za kupovinom dodatnih preparata ili tretmana. 

Sve što ti treba za mladalački izgled nalazi se na ovim stranicama. Vežbe za lice, saveti o ishrani, detoksikacija – sve je prilagođeno za primenu kod kuće i maksimalne rezultate.

Razumećeš kako tvoje telo funkcioniše i šta mu je potrebno

Naučićeš da prepoznaš signale koje ti šalje tvoje telo a koji se ocrtavaju na tvojoj koži. Otkrićeš pravi uticaj stresa, šećera, hormona i sunca na svoju kožu, ali i kako da se boriš protiv mnogih izazova.

Cena knjige za Srbiju:
3.300 rsd
Cena knjige za inostranstvo:
33,00 €

Podmladićeš se i zablistati ponovo

Ova knjiga nudi sve što ti je potrebno za zdravu i mladu kožu a svako njeno poglavlje će za tebe biti novo otkriće. Saznaćeš čak i kako disanje utiče na zdravlje tvoje kože. Savladaćeš prirodne tehnike, od joge lica do detoksikacije, i probudićeš mladost i iznutra i spolja.

Zapamti da je za sve potreban samo jedan, onaj prvi korak. Ako želiš da već danas otvoriš prvu stranicu novog vitalnog i srećnog života, poruči svoj primerak odmah.