Joga lica | Anja Šargin

Zašto ja?

Ne zaboravite da sva lepota i snaga, nalaze se u kosi.

Zato što ćete na jednom mestu dobiti kvalitetnu ponudu koja nudi konkretno rešenje za vaše promene na licu sa kojima se suočavate, nastale što usled godina, što usled loših navika.
Zastupljena je jedna vrsta terapeutskog rada, koja uključuje razgovor i ispitivanje vašeg načina života, vaših navika i odnosa prema sebi. Nakon urađene dijagnostike lica, dobijate svoj program vežbi za lice i tačna uputstva primene ostalih metoda, koje pomažu da vaša promena bude celovita.
Samo na ovom mestu, imate priliku da dobijete kompletan tretman glave – od lica do kose, tako da deluje ne samo spolja, već i iznutra. Zahvaljujući REMICO/ DETOX tretmanima kose. Jedinstveni i retki proizvodi na tržištu ponude. U pitanju su šamponi u čijem sastavu su živi mikroorganizmi/ mikrobi, koji imaju ulogu da vas oslobode teških metala, toksina, kroz folikulu dlake i kožu, istovremeno hraneći telo enzimima (zvani fontana mladosti), aminokiselinama, vitaminima i mineralima. Čime direktno pomažu unutrašnje podmlađivanje. A ne manje značajno, čine vašu kosu ponovo živom, bujnom, dajući joj volumen, a sa druge strane otklanjaju bilo koje probleme na koži glave, u vidu peruti, svraba, crvenila, osetljivosti. Takođe, šamponi koji u svom sastavu imaju mikrobe, napravljeni na bazi Homeopatije, imaju veliki uticaj u otpuštanju emocija koje nam ne služe ( pogledati na homepage strani „ I m resource“).

Ne zaboravite da sva lepota i snaga, nalaze se u kosi.

Dobićete profesionalnu uslugu i stručnost na polju mišića i anatomije lica. Jedan od razloga zašto je zastupljen isključivo individualan rad, kao jedini mogući, s obzirom na individualnost svakog pojedinca i različite potrebe i promene sa kojima se suočava. Ovime se ističe poštovanje i zastupljenost integriteta i etike, jer nepoštovanje toga, gubi se svaki smisao i kvalitet.
Važno je znati unapred, da vežbe lica nisu tako jednostavne kao što se čine, i nije moguće da svi radimo iste vežbe, upravo zbog različitosti fizionomije lica, tipa kože, stečenih navika i promena na licu.
Zato vam nudim stručnu pomoć, i na ovom polju, sa ciljem tačne procene vašeg lica i svih nastalih promena, kao i njihovog rešavanja.

Ukoliko se odlučite da mi date svoje poverenje, budite sigurni da ćete zauzvrat doživeti istinsku promenu, koja ne samo da uključuje promenu vašeg fizičkog izgleda, već celokupno vaše biće.
Nijedna promena nije moguća preko noći, bilo da ste na novom režimu ishrane, treningu, isprobavanje novih proizvoda. Za bilo koje rezultate u životu, potrebno je jedan do tri meseca. Tako je i sa prirodnim podmlađivanjem. Bore i promenjen izgled nisu nastali preko noći, te tako preko noći ih nije moguće rešiti. Iako se danas na polju estetske medicine i to rešava na takav način. Postavlja se pitanje, koji su tačno rezultati i posledice toga na duže staze.

Izaberite kvalitet i trajnost, umesto brzih instant rešenja.

Izaberite prirodnost, zato što je prirodno uvek u modi.