Joga lica | Anja Šargin

Zašto metod Anje Šargin?

Joga lica po metodi Anje Šargin izdvojio se kao jedinstven metod koji podmlađivanje posmatra iznutra i spolja, ističući Holistički pristup.

 

Na prvom mestu u pitanju je alternativan program podmlađivanja 

Iz tog razloga zastupljena je jedna vrsta
terapeutskog rada

 I ona uključuje:

1. Razgovor i ispitivanje vašeg načina života, vaših navika i odnosa prema sebi;

2. Kvantna i detaljna analiza vašeg tela ( stanje organa, minerali, vitamini, aminokiseline, kolagen..itd)

3. Nakon toga dobijate svoju dijagnostiku lica, svoj program vežbi za lice, kao i  uputstva primene ostalih prirodnih metoda;

4. Učite pravilno disanje;

5. Ukoliko imate preko 40 godina, najčešće su neophodni  unutrašnji načini podmlađivanja zajedno sa spoljnom negom i podmlađivanjem. Oni uključuju podmlađivanje vaših organa, ćelija, obnavljanje i harmonizacija. 

6. Danas samo na jednom  mestu, imate priliku da dobijete kompletan tretman glave – od lica do kose. U pitanju su preparati na bazi MIKROORGANIZAMA. Pogledati više na linku https://jogalica.rs/im-resource/

Ne zaboravite da sva lepota i snaga, nalaze se u kosi.

7. Dobićete profesionalnu uslugu i stručnost na polju mišića i anatomije lica. Jedan od razloga zašto je zastupljen isključivo individualan rad, kao jedini mogući, s obzirom na individualnost svakog pojedinca i različite potrebe i promene sa kojima se suočava. 

 


Važno je znati unapred da vežbe lica nisu tako jednostavne kao što se čine, i nije moguće da svi radimo iste vežbe, upravo zbog različitosti fizionomije lica, tipa kože, stečenih navika i promena na licu.
Zato vam nudim stručnu pomoć, i na ovom polju, sa ciljem tačne procene vašeg lica i svih nastalih promena, kao i njihovog rešavanja.

Nijedna promena nije moguća preko noći, bilo da ste na novom režimu ishrane, treningu, isprobavanje novih proizvoda. Za bilo koje rezultate u životu, potrebno je jedan do tri meseca. Tako je i sa prirodnim podmlađivanjem. Bore i promenjen izgled nisu nastali preko noći, te tako preko noći ih nije moguće rešiti. Iako se danas na polju estetske medicine i to rešava na takav način. Postavlja se pitanje, koji su tačno rezultati i posledice toga na duže staze.

Izaberite kvalitet i trajnost, umesto brzih instant rešenja.

Izaberite prirodnost, zato što je prirodno uvek lepo.