Joga lica | Anja Šargin

I’m Resource

Sjajna kosa i zdrava koža su odraz našeg celokupnog zdravlja, duševnog stanja i karaktera i zato privlače poglede i ostavljaju utisak prilikom svakog susreta.

I’M RESOURCE PROIZVODI ZA KOSU

 

Suštinski su drugačiji od bilo koje kozmetike koju ste do sada koristili.

I’m Resource proizvodi za kosu  sadrže samo prirodne sastojke i MIKROORGANIZME. 

Proizvodi koji su biorazgradivi i ne sadrže fosfate, nitrate, polietil glikole i druge sintetičke supstance
Sadrže žive mikroorganizme koji pomažu kosi i koži, naglašavaju i poboljšavaju izvorna svojstva.

Mikroorganizmi su stvoritelji našeg organizma i svega što nas okružuje. 

Rasprostranjeni u svim sferama životne sredine, ništa ne može da živi i postoji bez mikroorganizama.

 

Iako su koža i kosa najviše izloženi uticaju negativnih faktora, zbog korišćenja raznih hemijskih preparata, pod uticajem stresa, nepravilne ishrane, zagađenja životne sredine i vremenskih neprilika, isto tako su vrlo pogodni za detoksikaciju organizma od nagomilanih toksina, metala i raznih nečistoća.

Obnovljivi biloški enzimi, minerali, mikroorganizmi, vitamini glavni su sastojci ovih preparata.

Svako fizičko telo sastavljeno je od simbioze mikroorganizama.

 

I’m Resource kozmetički proizvodi nadovezuju se na tu simbiozu i koriste moć mikroorganizama da pirodno i neagresivno oslobode kosu i kožu svih štetnih materija. Proizvodi sadrže enzime, minerale i aminokiseline pogodne za kosu, ali i 220 različitih vrsta mikroorganizama iz prirodnih sirovina organskog porekla.

Jedino mikroorganizmi mogu prodreti do korena dlake tako da je očiste, prerade i samim tim izbace godinama nagomilane loše materije iz našeg tela.

 

Ovaj tretman se radi sa 100% organskim I m Resource preparatima na bazi Efektivnih mikroorganizama koji oslobađaju telo i kosu toksina i teških metala.

A istovremeno dubinski ishranjuju telo i kosu  svim potrebnim:

  • mineralima
  • vitaminima
  • enzimima
  • aminokiselinama

Već nakon prvog REMICO DETOX KOSE tvoja struktura dlake je promenjena, volumen povećan, opadanje smanjeno. Izgledaš i osećaš se drugačije. Doživela si ENERGETSKI detox kose i tela, na bazi HOMEOPATIJE i živih efektivnih mikroorganizama. 

 

Kosa se oduvek smatrala izvorom snage, osim toga ona je i simbol lepote, naročito za žene. U davna vremena kosa se prala samo jednom nedeljno, jer ako bi se to činilo češće „ isprala“ bi se snaga. To je bio jedan od razloga da se prema njoj pažljivo postupa. Kažu da se lepota duše jednog čoveka vidi u očima, a lepota prirode u njegovoj kosi. Zato ako se osećate božanski kada vam je kosa bujna i lepa, a niste znali zbog čega, ovo može biti odgovor na vaše pitanje.

Da li ste nekada razmišljali o tome da sve ono što nanesemo na svoju kosu i kožu završi za nekoliko minuta direktno u našem krvotoku?

Na slici možete jasno videti folikul dlake koji se inače smatra živim delom kose, i koji je povezan sa svim delovima našeg tela (vene, arterije, lojne žlezde, znojne žlezde, nervni završeci, kapilari..itd). Vidljivi deo kose je “mrtav” odnosno nije povezan sa krvnim sudovima, nervima, lojnim, znojnim žlezdama itd. Zato kada se šišamo, ne boli nas.

Vijetnamski rat

Tokom rata u Vijetnamu, dogodilo se nešto vrlo neobično što je dovelo do velikog saznanja i otkrivanja snage koja se nalazi u kosi. Specijalne snage slale su svoje stručnjake u Indijanske rezervate sa ciljem da se pronađu snažni i talentovani izviđači, koji već imaju iskustvo života u teškim uslovima. Međutim, nakon što su bili ošišani na „ vojnu fruzuru“ i postali regruti, dogodilo se nešto neverovatno. Svo znanje koje su imali odjednom je nestalo. Dogodili su se veliki neuspesi i ogroman raskorak s onim što su ranije mogli. Svi su do jednog govorili da im je intuicija bila slabija, tako da nisu mogli protumačiti skrivene znakove. Ovo saznanje podstaklo je vladu da organizuje testiranje koje je bilo skupo, ali zauzvrat su dobili šokantno otkriće.
Eksperiment su ponovili izdvojivši dvojicu indijanaca, jednog s dugom, jednog s kratkom kosom. Indijanac sa dugom kosom postigao je sjajne rezultate na testovima, dok je onaj ošišani padao na svim testovima na kojima je prethodno imao uspeh sa odličnim ocenama.

 

Kosa je u istoriji civilizacije oduvek bila simbol lepote i moći.