Joga lica | Anja Šargin

Hair Resource

Novi REVOLUCIONARNI proizvodi koji sadrže samo prirodne sastojke i MIKROORGANIZME.

 

Nemačku kompaniju I’m Resource osnovali su Sigrid i Silvio Pillilini 1994. godine. Kao frizeri i lekari sa dugogodišnjim radnim iskustvom uvideli su da minerali i toksini u kosi utiču na celokupno ljudsko zdravlje. Tako su shvatili da se prilikom pranja i farbanja kose mora voditi računa o vrednosti minerala u kosi i telu.

I’m Resource proizvode osmislili su upravo kao sistem za regulisanje balansa minerala.

I’m Resource koncept podrazumeva da proizvodi ne sadrže supstance koje mogu biti štetne za korisnika. Neprihvatljivo je korišćenje hemijskih derivata. Osnovu I’m Resource proizvoda čine mikroorganizmi i organske i obnovljive biljne sirovine. Proizvodi sadrže 220 efikasnih mikroorganizama i vredne enzime kao što su invertaza, amilaza, katalaza, saharoza, renini (koji nisu životinjskog porekla), proteolitički enzim Kombucha gljive. U proizvodnji se koriste biljne sirovine poput crnog i zelenog čaja, kakao butera, ši butera, melase, algi, smokava, suvog grožđa, limunova i pomorandži, badema, krompira, divljeg bilja i cveća, avokada, lekovitog blata, meda, lišća i kore drveća, bisusa školjki i žitarica. Sve sirovine imaju međunarodni Demeter sertifikat za organske poljoprivredne proizvode.

I’m Resource proizvodi za kosu suštinski su drugačiji od bilo koje kozmetike koju ste do sada koristili. Šamponi u čijem sastavu su živi mikroorganizmi/ mikrobi, koji imaju ulogu da vas oslobode teških metala, toksina, kroz folikulu dlake i kožu, istovremeno hraneći telo enzimima (zvani fontana mladosti), aminokiselinama, vitaminima i mineralima. Čime direktno pomažu unutrašnje podmlađivanje.

A ne manje značajno, čine vašu kosu ponovo živom, bujnom, dajući joj volumen, a sa druge strane otklanjaju bilo koje probleme na koži glave, u vidu peruti, svraba, crvenila, osetljivosti. Takođe, šamponi koji u svom sastavu imaju mikrobe, napravljeni na bazi , imaju veliki uticaj u otpuštanju emocija koje nam ne služe.

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *