Joga lica | Anja Šargin

Prirodan proces ulaska u podmlađivanje

Svaka osoba je jedinka za sebe. Tako je individualan pristup presudan u radu. Nemamo svi istu anatomiju lica, potrebe, promene, navike. I samim tim ulazak u proces podmlađivanja je za svakoga različit.

 Ako ste potpuno ili delimično pogledali početnu stranu sajta, mislim da vam je jasno da na ovom mestu je akcenat istovremeno na spoljnom i unutrašnjem podmlađivanju, kao jedinom pravom podmlađivanju.

 

Tako da, ako se odlučiš za moju profesionanu pomoć, prilikom prvog susreta dobijaš upitnik koji popunjavaš, a tiče se tvojih navika.

Zato što su navike na prvom mestu i od njih zavisi kako ćemo izgledati i ulaziti u poznije godine. Genetika je na drugom mestu. 

 1. Učiš pravilno DISANJE – pomaže nervnom, mišićnom, a onda i vratnom delu. Usled dinamičnih vežbi lica, glava i vrat su nekada pod većim pritiskom ( mnogi ne znaju da dišu i ne dišu godinama, a dovoljno kiseonika je neophodno za pravilan rad naših ćelija i još mnogo toga) Započni povratak sebi, tako što ćeš konačno naučiti da dišeš!

3. VEŽBE LICA – dobijaš svoj lični program vežbe lica u odnosu na tvoju anatomiju i promene na licu. Ne radimo svi iste vežbe i ne možemo.

4. MASAŽA LICA – učiš samoprimenjujuću masažu za lice. Uvek sebi možeš pomoći, poznavajući pravilne pokrete masaže. 

5. KOŽA – organ od koga najviše zavisi kako ćemo izgledati. Organ koji može najbrže da se regeneriše, kada se mi pravilno odnosimo prema njoj. Nažalost, nije uvek tako, mnogi nemaju pravilan odnos prema koži.  A u tome ti pomaže knjiga, u kojoj je koža i nega objašnjena najdetaljnije.

6. Kako je KVANTNA medicina 21.veka / danas je i KVANTNO  podmlađivanje velika prednost i najnoviji vid podmlađivanja u svetu putem svetlosne terapije. Tretman koji je potpuno neinvazivan,  prodire u sva tri sloja kože i pomaže  brzu regeneraciju kože,  eliminisanje bora, mnoge nepravilnosti na koži. Dajući novu podmlađenu kožu. 

Prava istina je da vežbe lica mogu do jedne tačke pomoći, one su esencija prirodnog podmlađivanja. A da bismo imali kompletne rezultate iz tog razloga spojila sam PRIRODU I NAUKU.

Aparat koji u ovom trenutku nema analoga na tržištu!

7. ELIMINACIJA TOKSINA, METALA, VIRUSA, BAKTERIJA  iz tela -Ključan momenat tvog podmlađivanja na ćelijskom unutrašnjem nivou. Tu nam pomaže Kvantni aparat uz pomoć koga se dobija kompletna analiza tela, a onda na osnovu toga tvoj dalji put odnosa prema telu.

 1. Opšte stanje i procena nivoa rizika 
 2. Analiza 47 organa i sistema
 3. Stanje kičme i uticaj na organe
 4. Prisutnost parazita u organima ( bakterije, gljivice, virusi, gliste)
 5. Oboleli organi i sistemi
 6. Stanje čakri i AURA
 7. Vitamini, minerali, nedostajuće aminokiseline
 8. Otrovi, teški metali
 9. Odabir proizvoda ( odgovarajući preparati, suplementi, kreme, nakit..)
 10. Dubinska analiza SVA TRI SLOJA KOŽE
 11.  PSIHOSOMATIKA ( kompletno čitanje tvog mentalnog stanja koje i te kako utiče na tvoje organe)

8. Danas reč DETOX je pomalo izvikana, jer dosta toga danas ljudi zovu detox. A zapravo postoji samo nekoliko načina pravilnog, radikalnog i prirodnog čišćenja. Na prvom mestu oslobađanje tela od PARAZITA ( bakterije, virusi, gljivice, gliste). Svi ih imamo, i stalno ih unosimo, ali ne čistimo ih svi. 

I tu je najveća razlika. A većina problema upravo potiče od njih. 

Zatim čišćenje krvnih sudova, creva kao naš drugi mozak, jetra, bubrezi..svi ostali organi važni za pravilno funkcionisanje našeg tela i lepog izgleda.

Kao što kupamo kožu, tako ćemo kupati i čistiti organe koji vrše funkcije i omogućavaju život. Ako nešto ne vidimo, ne znači da ne treba čišćenje i negu. Zamislite da se ne kupamo, koliko bi problema imali.  E sad probajmo  da zamislimo kako je iznutra i kako je njima. Tako da, podmlađivanje bez pravilnog ČIŠĆENJA TELA – to onda nije pravo podmlađivanje. 

Zakaži INDIVIDUALNU  OBUKU ili pre toga BESPLATNU KONSULTACIJU!

NEKA SE PRAVA PROMENA DOGODI!