Joga lica | Anja Šargin

Bingo: Joga lica i Hair Resource 

 

Danas imate priliku da dobijete kompletan tretman glave – od lica do kose na najprirodniji način, tako da deluje ne samo spolja, već i iznutra. Dobićete profesionalnu uslugu i stručnost na polju mišića i anatomije lica. Jedan od razloga zašto je zastupljen isključivo individualan rad, kao jedini mogući, s obzirom na individualnost svakog pojedinca i različite potrebe i promene sa kojima se suočava.

Ovime se ističe poštovanje i zastupljenost integriteta i etike, jer nepoštovanje toga, gubi se svaki smisao i kvalitet.

Dobićete REMICO/ DETOX tretman vaše kose, na bazi Mikroba. Što je potpuna inovacija i revolucija  u svetu podmlađivanja!

Sjajna kosa i zdrava koža su odraz našeg celokupnog zdravlja, duševnog stanja i karaktera i zato privlače poglede i ostavljaju utisak prilikom svakog susreta….. Kosa je u istoriji civilizacije oduvek bila simbol lepote i moći .

Hair Resource proizvodi vam upravo to omogućavaju, delujući dubinski, kao i vežbe lica koje direktno deluju na epifizu i hipofizu, što doprinosi  hormonalnom balansiranju. A za sve to vreme vi vraćate svoje godine unazad i trajno se podmlađujete. 

 

Lepo je kada neko vodi računa o sebi i ima dovoljno vremena za to, ali izazov je kada nemaš vremena u toj meri, zbog poslovnih obaveza, ili obaveza oko dece, ali i pored toga uspevaš da se održiš u formi, i izbegneš bilo šta prevremeno, ili ti propadanje fizičkog tela, a kako je sve povezano i ostalih nekoliko tela….

0 Comments

Your email address will not be published.